Gratis verzending & Gratis retour

GRATIS Retourneren en ruilen

De service van Wallaboo

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze stoffen en producten. Mocht het toch gebeuren dat ons artikel niet aan je verwachtingen voldoet, stuur het artikelen dan terug en wij vervangen het artikel of geven je geld terug. Wallaboo producten kunnen alleen worden geretourneerd als het originele label/prijskaartje niet is verwijderd. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze Klantenservice via  030 8100250

14 Dagen Bedenktermijn.

Je mag veertien dagen kijken of het product aan jouw eisen voldoet. Retourzendingen zijn gratis, mits verstuurd via ons antwoordnummer van Postnl. Verpak het artikel in de originele verpakking of vergelijkbare verpakking en stuur het product op naar:

Wallaboo BV

Antwoordnummer 3066

3440XA Vleuten


Bij het terugsturen van artikelen let dan alstublieft op het volgende:

  • Voeg je naam en adres en de reden waarom je het artikel retour stuurt bij in de verzendverpakking
  • Retourzendingen kun je afgeven bij een nabijgelegen postkantoor
  • Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode, bewaar dit verzendbewijs totdat je retour door ons verwerkt is.
  • We nemen geen verantwoordelijkheid voor verzendingen die verkeerd zijn geadresseerd of die kwijt zijn geraakt. We gaan wel ons best doen om uit te zoeken waar het pakket kan zijn.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalwijze als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Zodra we je pakket hebben ontvangen, zullen we het zo snel mogelijk verwerken. Het duurt ongeveer 5 dagen voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. We laten je via e-mail weten wanneer we je geretourneerde product(en) hebben ontvangen en verwerkt. We betalen het totale bedrag van het product of de producten vervolgens zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

Bel +31(0)308100250

Behalve telefonisch, zijn we ook bereikbaarinfo@wallaboo.nl

Wallaboo behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.